Post by tucepilaco on Mar 5, 2022 9:45:09 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Shelter Zero: IDLE Angel Saga ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Shelter Zero: IDLE Angel Saga IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ مود پول بیشتر ▞▞▞
▞▞▞ Shelter Zero: IDLE Angel Saga 2022 version ▞▞▞
اوه اوکی نیاز به کار داره
من میخواهم این بازی را بازی کنم اما نمیدانم چرا اما در منوی انتخاب فرشته گیر کردهام، بازی پاسخ نمیدهد، نمیدانم چرا؟، دستگاه من برای بازی کردن این بازی پشتیبانی میکند، اما چگونه حتی نمیتوانم وارد بازی شوم، من من واقعا ناامید هستم
من عاشق این بازی هستم که بازی کردن آن واقعاً سرگرم کننده است
Shelter Zero: IDLE Angel Saga RPG crgx
بازی خوبی است. ولی من دوست ندارم😭
من حساب مهمان خود را با حساب Google خود پیوند دادم تا پیشرفتم را از دست بدهم
چرا بازی همیشه در انتخاب فرشته بعد از آموزش یخ می زند؟ فقط چرا؟؟ من حتی نمی دانم چه اتفاقی افتاده است هنوز یخ زده تا الان!
بازی خوبی برای بازی کردن
Shelter Zero: IDLE Angel Saga Rollspel fuk
بازی بهتر از حد انتظار نیاز به استراتژی برای پردازش در pvp.
Shelter Zero: IDLE Angel Saga Juegos de rol eng
بازی خوبی است اما بی دلیل خاموش می شود. برای ستاره های بیشتر تعمیر کنید
Shelter Zero: IDLE Angel Saga Lomu spēles vetm
تا اینجا خوب و جالب. نرخ گاچا وحشتناک به نظر نمی رسد. به نظر می رسد تا اینجا یک بازی بیکار خوب است. هنر شخصیت فوق العاده زیباست اگر در حصار هستید، آن را دانلود کنید و به آن ضربه بزنید!
بهترین بازی تا به حال، اگر نرخ دریافت اپراتور 5* بالاتر بود، 5* به آن می داد، همچنین پوسته های بیشتری برای فرشته ها، پوست آنها بسیار قدیمی است.
گرافیک خوب
این بازی خوبه ولی من کمی گیج شدم...به هر حال بازی خیلی عالیه...
خسته کننده فقط بعد از 20 دقیقه. مشابه Destiny Child.
آرامش بخش و سرگرم کننده و به خصوص اعتیاد آور است.
بازی جعلی ویروس است
بازی خوب است، اما ای کاش می توانستم بیشتر از تماشای تیراندازی او و استفاده از این مهارت باشم
هیچ ورود به سیستم وجود ندارد، بلکه فقط از سیستم خارج می شوید، پس از ورود به سیستم، دیگر نمی توانید از همان حساب استفاده کنید
نمی دانم شما از چه نوع کلاهبرداری استفاده می کنید اما من 2 بسته خریدم و هر دو بار به راحتی اتصال به سرور شما را قطع کردم ... می گوید آنها را خریدم ، شما پول من را گرفتید اما من چیزی دریافت نکردم ... وقت خود را تلف نکنید
بازی برای من خوب بود اما باید کاری کنید که گرافیک سه بعدی بسیار اچ دی و صدای شخصیت ها هم بشود و این بازی را آپدیت نگه دارید و هرگز سرور را خاموش نکنید.
من در انتخاب شخصیت گیر کردم سعی کردم بازی را دوباره نصب کنم اما فایده ای نداشت.
بازی خوبی برای کشتن زمان با این حال سرمایه گذاری نخواهد کرد. این سیستم برای گرفتن پول ساخته شده است
من 100% با اکثریت افرادی که بازی را دوست ندارند موافقم. من حتی 5 دقیقه قبل از خسته شدن از آن بازی نکرده ام! شما به طور خودکار وارد یک نبرد می شوید بدون اینکه چیزی در مورد بازی، کنترل ها یا هر چیز اساسی دیگری که قرار است یک بازی ارائه کند، بدانید. حتی بازیهای سال 2002 آن را از بازار اندروید داشتند. این بازی را انجام ندهفرشته شروع کننده من را انتخاب کنید، بازی کنید و سپس برگه فرشته را ببینید. بعد از تکمیل آموزش، فرشته را با مقدار x پول برای همه آنها بخرید. 2 مورد دیگر بعداً در بازی). اگر من چیزی شبیه شخصیت یا ویژگی استاندارد که در PAYWALL قفل شده است می بینم که برای من یک مشکل بزرگ است، من گاهی اوقات بیشتر در کارت های ماهانه یا کارت ها هزینه می کنم. وای من بیرون هستم و این اثر تا حدی آزاردهنده است، من می گویم که تأثیر زیادی دارد
Christmas Fever Cooking Games Arcade eog
گرافیک و طراحی شخصیت عالی هستند... در مورد گیم پلی، فقط مدیریت همه چیز است. از ارتقاء گرفته تا چیزهای دیگر. این یک بازی IDLE است ... نمی توان انتظار زیادی داشت. کسی دیگر هفته ها در lvl 12-6 گیر کرده است؟ اساساً همه می توانند با رسیدن به lvl 12-6 بازی را متوقف کنند. هر چقدر هم که ارتقا دهید نمی توانید از آن عبور کنید. بنابراین من بازی را متوقف خواهم کرد. با تشکر
من بازی خود را از طریق فیس بوک لینک کردم و دیگر نمی توانم وارد آن شوم. وقتی سعی می کنم مدام در مورد آن خطا می گیرم.
این سزاوار امتیاز بالاتر است!
در صفحه بارگیری متوقف شد.
بازی باز نمی شد
بله، در مورد فرشتگان خوب است: مأموریت هایی را انجام دهید که امکان به دست آوردن آنها وجود دارد.بازی خوبی است اما لطفاً پیشرفت را در عملیات جستجو بازنشانی نکنید
مدتی است که این بازی را انجام میدهم، آرزو میکنم گزینههای بیشتری برای پیشبرد شخصیتهای شما وجود داشته باشد. یک 4 خوب برای من
Shelter Zero: IDLE Angel Saga Rollespill nbm
فقط شلیک کن
بازی خوب است، فقط نمی دانم چرا شخصیت های دیگر باید با پول واقعی خریداری شوند
برای برنده شدن بپردازید..بسیار ناصادق، و pvp TRASH است
لطفا به آفلاین آپدیت کنید
خیلی باحال