Post by tucepilaco on Mar 5, 2022 9:48:24 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Light a Way: Tap Tap Fairytale ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Light a Way: Tap Tap Fairytale IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodlar primogemleri artırır ▞▞▞
▞▞▞ Light a Way: Tap Tap Fairytale 2022 version ▞▞▞
Bu yüzden bu oyunu gerçekten çok seviyorum ve 5 yıldız verirdim ama 3 yıldız verdim çünkü bir süredir oynuyordum ve sonunda peri tapınağına gittim (sanırım adı bu) ve oynamayı bıraktım çünkü ben meşguldü ama sonra geri döndüğümde tüm verilerim gitti ve başlangıçta geri alındım ve hatta verileri geri yüklemeye çalıştım ama işe yaramadı, bu yüzden lütfen yardım edin gerçekten bu oyuna bağımlıyım. (Bu kadar uzun bir inceleme için üzgünüm)
Oyun çöktü ve tüm verilerimi kaybettim. Her şeye yeniden başlamak gerekiyordu!
Bu oyun biraz eğlenceli ama bahse girerim 24 saatte yendiğime bahse girerim bu oyunu çok hızlı oynamak için kullan yapacaksın kazanana kadar istediğini yap
Bu oyunu seviyorum! Oyuna yeni başladım ve beni kendine bağladı. Animasyonunu ve takip ettiğimiz hikaye planını seviyorum. ayrıca hayvanlar sevimli perilerle aynı l.
20 dakikayı tekrar tekrar ekrana dokunarak geçirdim ve sildim. Bir ekran komisyoncusu rpg'sinden daha çok sanat tarzı bir bulmaca veya etkileşim oyunu bekliyordum.
İlerlememi silmeye devam ediyor ve zamanımı boşa harcadığım için beni uyarıyor.
Çok hoş! Kendi hızınızda ilerleyin. Oyun, çoğu dokunma veya boşta oyun gibi aceleye gelmez. Bu andan itibaren bağımlısı oldum! Yine çok çok akıcı bir oyun.
Ne yazık ki, bu uygulamanın gerçekten "Işık Bir Yol" yapmadığını ve 3 kat merdivenden düşmeme ve düşmeme neden olmadığını buldum.
Çizgi romanlar sevimliydi ama oyunun kendisi gerçekten sıkıcı.
En kötü oyun, oyun oynarken ve eylemleri tekrarlarken, sayaç dolana kadar tekrar u kazanırken yandan bir görünüm elde edersiniz.
Yeni başladım ama şimdiye kadar sevdim! Revizyon: Bir süre sonra biraz tekrar ediyor ve daha fazla aksiyon veya yan oyun vb. istiyor.
Çok rahatlatıcı bir oyun, en iyi sıkıldığınızda veya sadece biraz boş zaman öldürmek istediğinizde oynanır. Ancak tıklama oyunlarını sevmiyorsanız bu oyun sizi sıkar.
güzel bi oyun
Bu, boşta kalan tıklayıcıların olması gereken şeydir. Oyun karmaşık ve ilgi çekici. Grafikler güzel ve her yaş için uygun olmasını seviyorum. Sinir bozucu olmadan ilginç kalmak yeterince zor. Ve geliştiriciler, reklamları gerçekten cömert avantajlar elde etmek için reklamları oynamak istememi sağlayacak şekilde entegre ederek gerçekten harika bir iş çıkardılar. Bu, eğlenmek için yapmak zorunda olduğunuz için değil, sadece o kadar çok sevdiğiniz için para harcadığınız türden bir oyundur.
Sıkıntıyla sakin indirmeyin çok sıkıcı
Fena değil.
Bu oyuna daha yeni başladım..Bu oyun tamamen hafifçe vurun hafifçe vurun hafifçe vurun hafifçe vurun hafifçe vurun hafifçe vurun hafifçe vurun dokunun...
Sevimli karakterleri var ama biraz sıkıcı :/
Tap'rs Lanet olsun! Oyunu ilk önce, teslimat kamyonlarının zamanında gelmesini beklerken ekranıma dokunabileceğim bir şey olduğu için indirdim. Haha Bu yüzden böyle oyunlar arıyorum. Başlangıçta ona 3💫 vermek istedim ....ama grafikler için görüntüler sadece Photoshop ile yapılmış kreasyonlar değil, gerçek oyun sanatı olduğunda... o küçük kıç 3 ...Hızlı bir şekilde paketin liderliğine sıçradı 5'in tamamıyla 💫💫💫💫💫, bu oyuna bayılıyorum 💯%!!bu oyun gerçekten eğlenceli, iyi çalışıyor, üzerine dokunmanı ve ölmesini seviyorum, eğer çok zorsa patron için özel efektler var ve sonuna geldiğinde bir karakteri giydirmene izin verebilirim bahse girerim çok eğlenceli olacak umarım bu oyun devam eder çünkü gerçekten ilham verici bir çizgi romanın var çok eğlenceli yani evet bu yüzden sana 5 yıldız verdim evcil hayvanın var senin bu oyunu okuyorsanız çok havalı olduğunda seviye atlayabilirsiniz 🖒👏 eğer bir erkek/kız sahne ise yaratıcıya iyi iş çıkar
Herkes oyuna güzel de demiş ama seçme seçeneği yok bence türkçe koymalılar o yüzden oyunde konuşulanları anlamadığınızı bilmeden oynamayıyım
Güzel ve tatlı küçük bir oyun, kendi hayatımızdaki karanlıkla savaşmak için günlük bir meditasyon. En ufak bir paragöz değil, çok adil ve dengeli. Cüzdanınızda savurganlık yapacak biraz fazla paranız varsa, oyuncularına olduğu gibi bu geliştiricilere de cömert olun. Stressiz, keyifli bir eğlence, gerçek bir zevk.
İlk dünyayı geçene kadar gerçekten beğendim ve sonra tüm yükseltmelerimi yeniden başlatmam ve en alttan başlamam gerekti. Bunun yanında eğlenceliydi.
Şaşırtıcı.... biraz tekrarlayıcı ama tüm bunların güzelliği ilginizi çekiyor ve ayrıca kıyafetler, iksirler ve büyüler ve tüm düzgün dövüşler, renkler ve sizi bir tür bağımlı tutan Grafikler ile gelecek çok şey olduğunu hissediyorum
internet bağlantısı olmadan çevrimdışı oynanabilir mi?
Son güncellemelerde birkaç hata kırptım. Bakıcı ekip sorunlara çok dikkat etti ve hızlı bir şekilde çözüldü. Oyuncu kitlelerine nasıl davrandıklarından çok memnunum. Boş oyunlara gelince, bu oldukça şirin. Grafikler ve müzik için gelin, dinlendirici boşta kalma süresi için kalın.
Bu oyunu aylardır oynuyorum...yaptığım tüm geliştirmelerle..kıyafetlere, asalara ve diğer her şeye, görünüşe göre daha iyi olamayacağım bir yere geldim. Artık durma noktasına geldi...görünüşe göre aylardır daha güçlü olamıyorum. Bir oyundan pek vazgeçmem ama bu oldu. Bitirdim.
Onun inanılmaz bir oyun! Bana en sevdiğim çocukluk oyunumu hatırlatıyor. Ne dendiğini hatırlamıyorum ama bu oyun harika! Bırakmak istediğin yerde çok zor değil ama kolay da değil! Oyun çok güzel ve eğer çok sabrınız varsa ve bunda kötü bir şey yokmuş gibi geliyorsa bu oyunu oynamanızı tavsiye ederim. Kusur yok hiçbir şey yok! Bu oyunda harika iş, muhteşem! Düzenleme: Oyun oldukça bulanık bir anı ama elimden geldiğince hatırlamaya çalışacağım! Ty.
Tekrar tekrar aynı şey mi?Bir dünyayı kurtardıktan sonra (seviye 550 vuruş), oyun tamamen aynı olan başka bir dünya başlattı. Sıfırdan yeniden başlatmadır. Ne yazık ki, geliştirici amacımı anlamadı. Basitçe, YENİ DÜNYA ile hayal kırıklığına uğradım. Her şeyi yeniden başlattı ve tüm güçler ve seviyeler sıfırlandı. 2 yıldız veriyorum çünkü harika grafikleri seviyorum, ancak bu oyun etkileşimli oyuncuları tutmak için zayıf bir şekilde geliştirildi.
Gerçekten şirin bir oyun. Bir sürü detay. Ama aynı şeyi tekrar tekrar yapmaya devam ediyorsun.
Dövüş sistemi bulaşık yıkamaktan daha az zevkli.
Oyunda içinde her şeyi yapıyoruz boşuna y7klemeyin👎
Light a Way: Tap Tap Fairytale ماجراجویی agi
Beğendim ama gerçekten eğlenceli olmak için ciddi miktarda para harcamanız gereken bir oyun, ki çoğu öyle.
Berbat bi oyun ne akıl, beceri istiyo hemen sildim
Tıklama oyunlarını sevmiyorum...
Sol elimi kullanmaya geçebilirsem... bu harika olur... grafiklere bayıldım. Komik hikaye özünün tadını çıkarıyorum. Küçük orman yaratıkları presh. Garip bir şekilde sinek kapanı bitkileri bile yok etmek eğlencelidir. Umarım daha sonra hikayede belki daireler veya çizilen üçgen şekiller telefonu piyano tuşlarına basmaktan daha etkili olur. Numaramı aldın teşekkürler, bir incelemeye ihtiyacın olursa beni ara! Güncelleme yapıyorum: Bir aydan fazla bir süre sonra ulaşmak için sadece aşamalar var, sonra baştan başlıyor. bu kız yürümeye devam ediyor. yeni arkadaş yok!!
Bu oyun bir oyun değil. Şaka değil. Bu tehlikeli. Oynama. oynadım. Lazerin gözlerime zarar verdiğini fark ettim. o zamandan beri aynı değiller. Bayan gece, beynimde kimyasallar varmış gibi hissettim. Beni taciz eden ve ihlal eden kontroller gibi hissettim. Beni kontrol ediyorsun. Neredeyse hayatta kalamadım bugün düşüncelerimi dinledim, bunun dahili bir tarayıcı olduğundan oldukça eminim. Babam uzaktan kumandayı kullandı.... Ben televizyon gibiydim. Düşünme yeteneği yok. Buna inan. Şimdi yeni bir oyun gibi görünüyor
Bu harika bir uygulama!!
bu oyun beni 1. dünyayı kurtarmak için 550. seviyeye kadar götürdü, sonra sen hepsini kaybettin 2. dünyanın başlangıcında bu kötü bir oyun beyler. oyun nerede sadece dokunarak oynamak bir süre sonra oldukça sıkıcı.
Yeni güncellemeden beri yükleme ekranı 'yi geçmiyor (Samsung galaxy s20 ultra kullanıyorum). Desteğe e-posta gönderdim ve hafta sonundan sonra hızlı bir yanıt aldım. Oyunu kaldırıp/yeniden yükledikten, ayarlara girdikten ve Facebook hesabıma yeniden bağlandıktan sonra her şey yeni gibi!
Tabletimdeki birkaç çökme dışında, bu oyun şu ana kadar çok eğlenceli. Sevimli yaratıklar ve ilgi çekici bir hikaye, bunu oynamak için oldukça bağımlılık yapıyor!
Light a Way: Tap Tap Fairytale Seiklusmängud tta
Çok guzel *-*
Brick Classic - Brick Game Puzzle chjm
güzel, zarif ama tekrarlayan 3. dünyadan sonra sıkıcı hale geliyor. Büyük potansiyele sahip daha fazla hikayeye ihtiyacı var.Bence sevimli, ama "büyüttüğüm" onca şeyin aslında ne yaptığını anlamıyorum. Daha fazla açıklama olması gerektiğini düşünüyorum.
Light a Way: Tap Tap Fairytale Aventure cauk
sadece buna dokun, kelimenin tam anlamıyla başka bir şey yok ypu'nun yapabileceği hiçbir şey yok düşmanlardan zarar gelmez bu yüzden ölemezsin beceri yok zorluk yok
süpermis
ÇOK GÜZEL DÜNYANIN EN GÜZEL OYUNU!!!TAVSİYE EDERİM...
Light a Way: Tap Tap Fairytale Adventure qtbt
Bu oyunu seviyorum ama erkekler olarak şunu söylemek istiyorum lütfen erkek karakter yapın ki herkes sadece kızlar için oynasın kız karakter yüzünden değil, eğer cevap verirseniz teşekkürler.