Post by tucepilaco on Mar 5, 2022 9:32:37 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Spades ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Spades IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ neierobežots viss uzlauzts ▞▞▞
▞▞▞ Spades 2022 version ▞▞▞
robotprogrammatūras partneris/izstrādātājs veic milzīgas sliktas darbības. tas ir tik acīmredzami, ka izstrādātājs labākajā gadījumā ir iesācējs. ja vēlaties partneri pret jums pusi laika, iegūstiet šo spēli.
방치형 포위 게임 : 전쟁 시뮬레이터 시뮬레이션 hsvr
Lietojumprogramma ir aizkavējusies un ir pilna ar reklāmām. Klientu apkalpošana ir šausmīgi izvairīties. Labāks variants ir spades Plus
Jūs tiekat savienots pārī ar draņķīgiem spēlētājiem. Visas spēles nav konsekventas, dažām ir tērzēšana, dažām nav. Platforma sūdīga. Kartes nav nejaušas.
Interfeiss ir briesmīgs. Cilvēki pārāk bieži izstājas no spēles. Tas ir arī diezgan buggy. Es tiku izmests no spēles. Tur bija rakstīts, ka esmu aizņēmis pārāk ilgu laiku, bet pulkstenis tikko iesākās. Labojiet savu lietotni.
Spēle sākumā bija laba. Es sāku redzēt nepiemērotas sievietes, kas reklāmās dara grafiskas lietas. Tāpēc es izdzēsu lietotni. Vienkārši apnicīgi!!!
Jūsu aizliegumi bez brīdinājuma kaitē spēlei. Tātad jūsu teiciens ir ok, lai verbāli nolādētu un nosodītu cilvēku, izmantojot jūsu nodrošināto mikrofonu, bet rakstīt ir galvenais grēks. 👍🏾
Vēl viens pīķa spēlētājs, kas kontrolē spēli. Kaut kādam būtu spēle, kas netiek kontrolēta. Nejaušas kārtis, kuras nekontrolē nekas, tikai nejaušas .. ja es nevarētu dot zvaigznes, es... joprojām būtu nulle.
Tāpat kā pārējās Spades spēlēs. Jūs nevarat uzvarēt. Pretinieku komandai vienmēr tiek izdalītas augstākās kārtis, lielākā daļa dūžu un pīķu. Viņi var ļaut jums laiku pa laikam uzvarēt, lai turpinātu spēlēt. Bet viss, ko tas dara, jūs attur.
Viss šajā spēlē ir nekonsekvents, nelejupielādējiet
AI ir nekonsekventa. Apgrūtina kompensāciju, kad jūsu AI partneris spēlē kā miskaste. Vērtētu augstāk, ja veidotāji pievērstos šim jautājumam daudziem spēlētājiem, kuri to ir izskatījuši kā tādu.
Spades ბანქო xug
Šī lietotne ir šausmīga. Es spēlēju 14 spēles vai mēģināju, lai nekad neredzētu vienas spēles beigas, kāds vienmēr aiziet. Es atinstalēju..Es zinu, ka nevar likt kādam palikt, bet vai nevar būt kaut kas, kas viņus bloķē pēc tam, kad viņi atstāj X spēļu daudzumu?
Varat mainīt sava robotprogrammatūras partnera vārdu, taču jūs nevarat mainīt faktu, ka tas ir logu laizītājs īsajā autobusā. Ieprogrammēts pilnīgs idiots par spēlētāju partneri. Programmētājs ir jāierok līdz kaklam pie uguns skudru kalna.
AI partneris ir stulbs AF! saskaņā ar cenām un saņem visu veidu somas. Nezinu, kad izmest, kad sagriezt un nozagt manas grāmatas, sagriežot mani. Vienīgā labā šajā spēlē ir dažādi noteikumi, ko varat iestatīt. Neesmu atradis citu lāpstas spēli, kurā tu skrienu lieli, mazi jokdari un divkos.
Pienācīgs uzstādījums. Nejauši saņemts aizliegums ar nelielu klientu atbalsta paskaidrojumu. Lielākā daļa cilvēku vienkārši pamet, ja sāk zaudēt. Es iesaku spēlēt kādā no augstāk novērtētajām pīķa lietotnēm.
Netērējiet savu laiku. Šai spēlei nav... 1: norādījumi vadīklām 2: informācija par noteikumiem 3: izvēle planšetdatoriem 4: solīšana jebkuram veidam 5: spēles izvēle. Šī ir vissliktākā pīķa lietotne, ko jebkad esmu atradusi.
Kāpēc taimeris ir 30 sekundes? Vienai izrādei nepieciešamas 1,5 minūtes. Tas ir smieklīgi. Tam vajadzētu būt 5 sekundēm vai mazāk. Cilvēki apzināti ļauj CPU atskaņot, lai citi kļūtu kaitinoši un pārtrauktu darbu.
Atkritumi. Jūsu npc partneris vienmēr jūs sagriež. Nav iestatījuma vai nekā. Netērējiet savu laiku. Atbilde izstrādātājam. VIŅI TEVI IZCĒR, KAD JUMS IR AUGSTĀKĀ KARTE. Soādēs jūs nesagriežat savu partneri, ja vien jums nav citas izvēles. Jūs negriežat tikai tāpēc, ka varat. Jūsu spēle ir miskaste
Ja es varētu dot nulli, es noteikti to darītu! Sākumā man patika spēle, bet mans partneris ir pilnīgs idiots. Likmes uz 2 un saņem 10. Viņš visu laiku maisās ar smiltīm un nekad neatgriežas uzvalkā, kad es viņam atdodu. Esmu pabeidzis ar šo spēli un atinstalēšu to TAGAD!!
Neko darīt, kad esat sasniedzis 100 vērtējumu. Tā kā tik daudz cilvēku ir 100, izstrādātājam ir jāpanāk augstākais vērtējums 150 vai 200 vai pat augstāks, lai visiem 100 novērtētajiem spēlētājiem būtu jauns izaicinājums. Ja izstrādātājs to izdarīs, es paaugstināšu savu vērtējumu līdz 4.
Ar spēli viss ir kārtībā, vienīgā problēma, kas man radās, ir tērzēšanas istabu administratori, viņi ir pilnīgi neobjektīvi. Viņi ir tādi, kas ļaunprātīgi izmanto savu varu... apvaino jūs, bet, ja jūs atbildat, viņi jūs aizliedz. Jums pat nav jāsaka rupjības.. Tāpēc es vērtēju 1/5 par šo pieredzi
AI nevar spēlēt, lai glābtu viņu dzīvību. Garantēts, ka AI izdosies vismaz vienu reizi spēlē. AI, ar kuru spēlējat kā partneri, kādā brīdī Tramps jūsu viltību. Viņi nesaprot, kas ir īss uzvalks.
Neveiksmīga lietotne, un tā kā maksimālais vērtējums ir 100 un ikviens var viegli nokļūt, jums ir neveiksmīgi spēlētāji līdz pat augšai, un jums nav par ko spēlēt, kad nokļūstat tur.
Spades ბანქო eulv
Spades ბანქო xug
Šausmīga lietotne, nereāla spēle, lēna, neveiksmīga, un tas pastāvīgi lika manam tālrunim pārkarst. Es tiešām izvairītos no šī. Man tiešām ir bijušas vairāk negatīvas spēles nekā pozitīvas.
স্পেডস কার্ড rshi
Spades ბანქო eulv
Samaksāts par reklāmu noņemšanu oktobrī. Sludinājumi ir atpakaļ, un viņi vēlas, lai es samaksātu 9,99, lai to atkal noņemtu. Uzņēmumam Google ir jāņem vērā šīs spēles krāpniecība.
Nevarēju iekļūt spēlē, tērējot pūles un laiku. Šī spēle ir paredzēta tiem stulbajiem spēlētājiem, kuri nezina, kā spēlēt pīķi pēc noteikumiem. Nav talantu, visi datoru roboti, lai aizpildītu tabulas. Kopumā tas ir skumji.